25-08-08

GoedGeMutstje

Lol. Nog nooit zo blij geweest dat ik een muts ophad! Wat een wind-wind-waaiewind! Aha. Zalig uitgewaaid. En of de mensen keken niet. Of ik zag het niet, allez op de paar kids na die echt wel voor mijn neus gingen staan :)

Nee. Het heeft niets afgedaan aan een zalig weekend. We hebben gewandeld. Véél teveel gegeten en gesnoept. Eventjes ontsnapt aan de kids ;) (we zien ze graag, maar af en toe hè lol) Kortom :)

(voor diegenen die te jaloers zouden worden. Dit werd gecensureerd lol: het gezeur onderweg,op de terugweg, de ondergekotste auto, de bergen was en rommel die vandaag verwerkt moesten worden ... hehe ... en toch was het een zaaalig weekend :))

Morgen een dagje in de "bergen". Heb een afspraak met de plastisch chirurg. verder nog wat bloed laten prikken en een echo/mammo van de borsten om te kijken of de chemo zijn werk doet.

23:34 Gepost door flupque in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goeie morgen Flupque Zalig om te lezen dat je zo een mooi weekend achter de rug hebt en maar denken dat er nog vele zullen volgen.
Ik wens je heel veel sterkte toe bij de plastisch chirurg én hoop dat de chemo echt aanslaat.
Je blijft echt heel positief hé, kon ik ook wel lezen aan je reactie op mijn blogje!
Liefs en hou de moed erin hé!

Gepost door: Veerle | 26-08-08

the mounains high! Dag Flupque,

Leuk! Je hebt genoten van het zeetje! Weer extra kracht en energie opgedaan...om vandaag de bergen getrotseerd te hebben! En was het er goed vertoeven? maw...heb je goed nieuws gekregen? Ik hoop zo met je mee!

The road is long,
there are mountains in our way
But we climb a step every day

Liefs
Wenneke

Gepost door: Wen | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.