28-08-08

... druk

... druk... druk (Fabeltjeskrant? Zoef de haas?)... de "goede" week voor de chemo ... druk... druk... druk lol :)

Alles wordt altijd in die week gepland, afspraken bij specialisten, bezoekjes van vrienden, winkels om leeg te plunderen, tv-tijd inhalen, speciallekes met de kids, ... Elke dag moet het onderste uit de (koffie)kan.

Deze week was niet anders. Vorig weekend aan zee. Dinsdag op den Berg. Dinsdagavond op stap tot een kot in de nacht. Woensdag naar de begrafenis van de opa van een collega + eerste crash van de week: een dutje voor de mama. Jaja kids een dutje ZONDER tutje lol.

Vandaag kwam één van mijn jeugdvriendinnen met haar zoontje. Wekker om 6 uur. WABLIEFT. 6 uur jawel. Gek zijn doet wel degelijk zeer. De wekker laten zagen tot 8 uur. Deed nog steeds zeer, maar de kids waren wakker dus geen excuses meer. Waarom 6 uur? Ik wou nog wat poetsen lol. Ach ja.

Ondanks de mijzelf aangedane ochtendlijke frustraties en dus onvermijdelijke vermoeidheid, getemperd dankzij de koffiekan ;) werd het een heerlijk dagje. Niets kan mijn dag zo goedmaken als het aanschouwen van genietende, zorgeloos spelende kinderen (zelfs mét de "die-heeft-mij-pijn-gedaan", "die-heeft-mijn-speelgoed-afgepakt", "dat-is-van-mij"-tjes en de huilbuitjes tussendoor)

Pizza en tortellinis. Gezellig koekjes gebakken met de kids (uit een pakje waar enkel een ei moest toegevoegd worden) gierend van de pret om die kleverige brei aan hun vingers waar ze mee mochten "plasticine spelen". Met boetseerklei waren de mama's dan weer zoeter aan de slag terwijl de kids na een paar minuten verder gingen ravotten in de tuin.

Het bezoek  was weg en mijn living leek op een speelgoedwinkel waar net ingebroken was geweest door een bende, jawel, kleuters. Maar mijn peuter en kleuter-neuters waren allesbehalve in opruimstemming. En wat doet deze mama dan? Omkopen die kids. Pan op het vuur. Al wie die lekkere wentelteefjes ... Ok héél veel is er niet opgeruimd geraakt. Maar geloof mij, alle beetjes helpen.

En nu is het warempel 22 uur en geloof het of niet: IK BEN NOG NIET MOE! Teveel suiker? Mmm, waar moeten we nog snel van genieten in deze prechemo dagen ...

22:02 Gepost door flupque in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

lang leve... ...de prechemodagen!

Geniet van je te veel aan suiker!!!!Je zou een beetje van je energie moeten kunnen sparen hé...voor die postchemodagen!

Slaap wel Flupque
Wenneke

Gepost door: Wen | 28-08-08

Dag Flupque De postchemodagen zullen wellicht nog veel prettiger zijn, maar zo leuk om dit hier allemaal te lezen...ja, genieten en alle mooie dingen opschrijven voor ons...en allemaal koesteren jij...de kleine en de grote momenten met de kids, alleen, vriendinnen! Zeker doen!
Liefs

Gepost door: Veerle | 29-08-08

Leuk Leuk hé die dagen dat je die energie terug voelt stromen ...

Geniet er maar van ... en hup naar de volgende ... en idd goe meegetelt met me ... op naar de laatste voor me ;o)

Knuffels

Gepost door: GI Sanne | 29-08-08

Lieve flupque.. ben hier nog eens komen lezen en heb je een linkje gegeven op mijn blog, zo verlies ik je niet uit het oog..

Gepost door: Annick | 29-08-08

amai... gij zijt me d'r wel eentje zunne! wat een waslijst aan activiteiten... en die wekker om 6u, zeker dat het geen grapje was?!
maar fijn dat je kan genieten van je kids enz... het weekend belooft mooi weer dus op naar ... nog meer genieten!
ik doe mee!
tricky

Gepost door: tricky | 29-08-08

hé Flupke,

Fijn dat je zo geniet nu en zoveel energie hebt, ik wens je een fijn en zonnig weekend toe
groetjes Sabine

Gepost door: sabine | 30-08-08

poehee...je zou voor minder bekaf worden hoor. Maar je hebt heerlijk ontspannen ondanks de drukte die er was en dat is af en toe eens nodig hé!!!!

Gepost door: Anita | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.