07-09-08

pyamadaagjes

Zo, het ergste hebben we weer achter de rug. Geen details, Pavlov is nog een beetje te krachtig ;)

Vandaag is weer één van die dagen hoezeer ik besef dat ondanks de misère die het "monster" met zich meebrengt, dat ik toch tot de gelukkigen behoor met al die lieve mensen rondom mij. Ogen openhouden voor al die madammen die er soms helemaal alleen voorstaan, soms ook met kleine kindjes ... voor hun zijn het toch héél andere pyamadaagjes.

Vandaag wordt weer mijn laatste pyamadagje. Tussen het misselijk zijn door begint mijn brein weer te plannen, organiseren, fantaseren ... moest mijn lijf meewillen, er zou wat stof opvliegen :) Het omzetten van die energie in de dagelijkse realiteit is wat gezapiger. Dus planning voor morgen: pyama uit, eten, af en toe een dut, beetje met de kids spelen, en spelen in ons lieve blogwereldje .

PS: De operatie kan niet veranderd worden. De wijzen vertrouwen, er is geen andere weg in dit geval.

15:59 Gepost door flupque in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Héhé Zo herkenbaar! ;o)

Laten we er beiden een constructieve week van maken!

Knuffels

Gepost door: GI Sanne | 07-09-08

Dag lieve Flupque De plannen zijn er al en dat is al héél wat...
En je zult ze ook realiseren, maar luister toch naar je lichaam en neem op tijd rust!
Toch blij dat je weer even boven water bent gekomen en te lezen dat de pyamadaagjes bijna achter de rug zijn...en ik blijf je steunen, virtueel, maar toch vanuit mijn hart!
Liefs en dikke knuffel!

Gepost door: Veerle | 07-09-08

Het is er ook het weer naar geweest om pyamadagen te hebben hé...en voor de komende dagen belooft het (wel eerst zien en dan geloven) het beter te worden...dus doe die pyama uit en geniet van het zonnetje (op dinsdag/woensdag!)

Lieve knuffel
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 07-09-08

hai blij dat je er weer 'bent'
enne, pavlov is me meer dan bekend
(hihi, dat rijmt!)
fijn dat je weer zo warm omringd was...
en pyamaatjes hebben ook hun charme hé!
welcome back knuffel
tricky

Gepost door: tricky | 08-09-08

Dag Flupque Ik kom je nog vlug een mooie dag toewensen...sorry voor mijn blitzbezoekje maar we moeten weer naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken voor Mike!
Liefs

Gepost door: Veerle | 08-09-08

zonnige dag het is nu toch al weer één graad warmer dan een uurtje geleden ... en gelukkig schijnt de zon! ik hoop dat je je vandaag wat beter voelt en dat je van je dag kan genieten. Ik moet morgen voor mijn pacmannekes en juist als het de beste dag van de week wordt verdorie! ik ga toch trachten naar zee te gaan, al moet ik mij ernaartoe slepen ...
dank je voor je fijne bezoekje op mijn blog hé Flupque en een dikke knuffel
Claudine

Gepost door: Claudine | 08-09-08

Kop op.. ook slechte momenten gaan voorbij, ook al lijken ze langer te duren dan de leuke !!

Gepost door: Annick | 08-09-08

Hey Flupque ik wil je echt bedanken voor je lieve reactie. Ik verwaarloos mijn blogvrienden en lotgenoten. Normaal zou ik jou moeten opmonteren en jij niet mij !!! Jij zit op 't ogenblik in die moeilijke chemoperiode, ik ben er reeds doorgezwommen, maar moet toegeven ik zie het momenteel niet echt goed zitten en vrees dat ik dan ook niet de ideale praat (schrijf) partner ben. Ik vind echt de juiste woorden niet en kan je enkel maar zeggen: je moet vechten en die 'wijzen' van de 'fameuze berg' geloven. Denk niet dat zij iets zullen doen wat in ons nadeel is.
Groetjes en stevige knuffel (misschien eens tot op de berg?)

Gepost door: anita-angèle | 08-09-08

De commentaren zijn gesloten.