11-09-08

Geen pippi ...

Neen tricky ... ik ben geen pippi-fan. Ze is wel erg guitig en speels hè, maar af en toe is ze wel heel ondeugend hè. Ik ben te braaf voor pippi. Zelfs als kind al lol. Kijken naar /lezen over deed toen ook mijn mond openvallen. Dat mag toch niet! Haha. Geen wonder dat ik leerkracht ben geworden. 

Geef mij maar Bert. Zo nen braaaaaaave :)

Mijn dochter en ik zijn echt fan van Bert. Mijn man zit dan weer bij de Ernie-club lol.

... ook ik moest vandaag weer eens naar de bergen om wat bloed te laten prikken. Man, die associaties met chemo worden met de dag sterker en sterker ... Gelukkig dat de verpleegster niet in "hare babbel" was, want ik had al mijn concentratie nodig om niet te moeten k...

 

Verder is het echt mijn dagje niet geweest. Ben mijn gsm kwijtgespeeld Roepen Ik hoop m nog terug te vinden. Maar de kans is klein zeker. Vloeken.

 

En toch nog even eindigen met een leuke noot: Mijn dochter heeft (met een beetje hulp van de papa) haar speelgoed opgeruimd. ALLES! (Ze kreeg geen snoep meer lol ... ze heeft het tot na het avondeten volgehouden. Toen werd haar suikerverslaving haar teveel. Ze wou een dessert!)

21:17 Gepost door flupque in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

pippi ondeugend??? echt ondeugend is ze niet hoor, die pippi! ze doet wel lekker haar eigen zin en durft heel veel (was ik vroeger jaloers op!), hihi! maar de koekjesnamiddag en vooral de restanten op de vloer deden me denken aan haar pannenkoekenavontuur met tommie en annika, vandaar!
ga binnenkort een weekend op de kids van vrienden passen en die verwachten altijd pippi-activiteiten... maar bert en ernie zie ik ook wel zitten hoor!
hou jij dan ook van 'duivenmoppen'?
jammer van je gsm en het bloedprikken... hoop dat je nog wat kon teren op de (letterlijk) zoete herinneringen aan gisteren...
morgen beter!
tricky

Gepost door: tricky | 11-09-08

Hey Bert Bert ... Beeeeeert ... ja Ernie ... der zit een banaan in je oor Bert ... hihi ;o)

Ik geef mijn arm meestal voor de bloedafname omdat ik het anders ook niet kan zonder K****.

En die GSM ... die komt wel boven ;o)

Slaap ze

Gepost door: GI Sanne | 11-09-08

Ik heb dorst Ernie... hahaha...ik ben ook een echte Bertfan...
Jammer van je gsm, verdikke toch!
En dat kotsen daar kan ik inkomen!
Maar wat leuk dat dochterlief heeft opgeruimd...
Hou je vast aan mooie herinneringen Flupque en vandaag zal het er misschien wat beter uitzien dan gisteren!
Ik wens het je echt toe!
Liefs en een kusje!

Gepost door: Veerle | 12-09-08

De commentaren zijn gesloten.