17-09-08

Uitgerust :)

... We zijn weer in de laatste week voor de chemo ... en ik kan het gewoon niet laten ... ik geniet teveel om mijn lichaam te geven waar het recht op heeft! Nog een koffietje extra 's morgens omdat we te weinig sliepen ... 's middags nog maar eentje om de dag door te komen ... en als ik om vier uur wéér eentje nodig heb, omdat ik anders de kids niet meer in bed krijg ... tja ... dan weet je wel dat je het de volgende dag best anders aanpakt! Maar eenvoudig is het niet ... het is misschien erg om te zeggen, maar we zijn, het hier allemaal al een beetje gewend geworden dat ik ziek ben ... en dan verschieten ze hier thuis al wel eens als ik plots toch niet zo goed meedraai als ze gewoon geworden zijn. Voel je je niet goed? Vragen ze dan bezorgd. Maar af en toe wil ik gewoon een dut...

Mijn grootmoeder moppert af en toe wel eens over de staat van mijn huishouden. Ze is zo'n pietje precies ... en ik ben altijd al van het principe geweest: "Proper maken om te leven, niet leven om proper te maken!" ... en rara dat botst al wel eens :)) Maar sinds ik kanker heb is het gezeur ... mmm niet weg, maar toch drastisch vermindert lol. Gelukkig dat ze dat hier niet leest ... ze zou mij ne keer rap een dweil in mijn handen duwen lol ... Morgen meme, morgen :))

Morgen is trouwens één van mijn mijn "kidsvrije" daagjes. Mijn dochter gaat naar school en mijn zoontje breng ik twee keer per week naar de kribbe. Ik zie ze graag, maar ik geniet dan echt! Gewoon rustig een badje nemen. Een beetje opruimen (want meme komt langs!), en als het even meezit een beetje gaan winkelen. Ik moet nog een outfit zien te vinden voor een trouwfeest binnenkort... en dan met vernieuwde energie de kids gaan ophalen en hopen dat ze niet té moe zijn van hun "uitje" :)

En nu rara ...

22:04 Gepost door flupque in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

*** Het leven is niet makkelijk als je ziek bent...Zeker is het voor de kids raar dat hun moeder anders is dan zij gewend waren..Maar jou gezondheid is belangrijk en je moet naar je lichaam luisteren...

Heel fijne donderdag gewenst
Groetjes

Gepost door: illness | 18-09-08

hey meidje geniet van je kidsvrije dag!
thx voor al je lieve reacties...
en da van die koffietjes, ni zo gezond soms, maar heel herkenbaar, en we gaan er toch ook es eentje samen moeten gaan drinken hé, want je lijkt me echt een toffe meid!
liefs
tricky

Gepost door: tricky | 18-09-08

stilte...

Gepost door: Veerle | 18-09-08

Lieve Flupque Bedankt voor je woorden én dat filmpje van Simon and Garfunkel...ik heb het geplaatst op mijn blogje i.p.v. het andere...is veel passender!

Dank en veel liefs

Gepost door: Veerle | 18-09-08

ik denk dat ik goed ga slapen...ben stikkapot...maar heb mijn zinnen kunnen verzetten...heb echt heel moeilijke dagen achter de rug...maar ik weet...Ik zal er weer staan!

heb je postje nog niet goed gelezen(bloos)...is voor morgen!

Slaapwel
Wenneke

Gepost door: Wen | 18-09-08

Als je behoefte hebt aan rust, moet je die nemen... gemakkelijk gezegd, hoor, ik weet het.. zelfs als ik me nu overdag moe voel en wat wil in de zetel liggen vragen ze nog "scheelt er iets ?", en omdat te vermijden doe je het niet...

Gepost door: Annick | 19-09-08

Over je grenzen gaan...heet dat, geloof ik!
Ik ken dat maar al te goed...doe het nog steeds...zoals gisteren...manmanman wat was ik stikkapot...maar we hebben het toch weeral gehad hé!
Ik hoop dat je vandaag geniet van je Kidsloze
dagje! Enne mag ik meekomen op de koffie?

Liefs
Wenneke

Gepost door: wenneke | 19-09-08

hallo eindelijk kan ik weer eens op je blog komen piepen, ik wens je een heel fijn weekend en laat die poetsdoek maar!

heel veel liefs,
Claudine

Gepost door: Claudine | 19-09-08

Ik kom je een fijn weekend toewensen
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 19-09-08

Ik ben weer lang niet langsgeweest hè! Maar je moet niet denken dat ik je vergeten ben hoor, het gaat gewoon niet echt vlotjes, vandaar...
Geniet maar in je eigen ritme van je huishouden, en niks doen als je er geen zin in hebt, laat mémé maar 'zagen'.
Ik kom je echter een heel gezellig weekend wensen.
Groetjes en dikke knuffel.

Gepost door: anita-angèle | 20-09-08

Dag Flupque Ik hoop dat je dit weekend kunt genieten van je ventje én de kids!
En dat poetsen...laat dat maar even voor wat het is!
Liefs

Gepost door: Veerle | 20-09-08

De commentaren zijn gesloten.