21-09-08

... valse wimpers ...

lol ... iemand al ooit geprobeerd? De mijne liggen in de vuilnisbak. Man man man .. allez die lag nog in zijn bad te waarschuwen dat het geen goed idee was en een absoluut onnodige bron van frustratie ... maar we hebben toch eens goed gelachen! Uiteindelijk dat smoeltje met een laagje "10 uur slaap effect" uit een potje (staat er echt op ) en wat kleurtjes ook toonbaar gekregen ;) ... we waren klaar voor een dagje "trouwplezier". Het was echt wel een trouwweekend hè :)) (@ Tricky en Wenneke) Héél mooie viering. Lekker eten! Dansen zat er voor mij niet meer in ... voor één keer deze week toch maar mijn verstand laten voorgaan!

Niet dat verstandig zijn een instant beloning gaf deze morgen. Pavlov zal hier nog géén ingang vinden. Oogjes protesteren hevig vandaag. Ze willen een staking, maar dat is tegen hun wallen! Niet onder mijn dictatoriaal regime ;) Ik zal ze vanavond wat vroeger laten stoppen met hun shift ;)

13:18 Gepost door flupque in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik heb geen ervaring met valse wimpers, het zou ook niks voor mij zijn om daar aan te prullen hoor...
geef je oogjes vanavond maar hun verdiende rust, je zal er toch van opknappen!!

Gepost door: Anita | 21-09-08

Ewel, die van mij zijn op dezelfde plaats beland. Heb me gewoon beholpen met een gekleurd potlood en niemand die eigenlijk echt zag dat mijn wimpers verdwenen waren.
Nog een fijne avond en voor straks een hele goede nacht.

Gepost door: anita-angèle | 21-09-08

Goeie morgen Flupque Ik kan me voorstellen dat het een heel gedoe is en ik zou er denk ik ook niet te lang van wakker liggen.
Blij dat het trouwfeest zo goed is meegevallen...en hopelijk heb je een goede nacht gehad!
Nog een aangename en uitgeruste maandag gewenst Flupque!
Liefs

Gepost door: Veerle | 22-09-08

Geef je oogjes maar de rust die ze nodig hebben... en jezelf ook natuurlijk... lieve groeten.

Gepost door: Annick | 22-09-08

De commentaren zijn gesloten.