15-10-08

Keuzes ...

Daar draait het dezer dagen om. De keuzes die voor jou gemaakt worden door het leven ... de keuzes die je onbewust sturen ... de keuzes die voor je staan en soms zo moelijk te nemen zijn. Keuzes.

Ik kies dan toch voor de reconstructie met lichaamseigen weefsel ... het was een moeilijke beslissing, en ze is niet van harte genomen ... maar ik heb rust nu. Ik hoop dat ik die rust behouden kan na de operatie en het "wat als" -monster uit mijn buurt blijft.

Ik kies niet voor de vermoeidheid. De vermoeidheid kiest voor mij ... grrr ... maar een beetje kan ik nog wel kiezen. Ik kies niet voor oververmoeidheid. Niet voor een extra kan koffie. Ik kies voor recuperatie.

Maar nu moet ik dus ook kiezen waaraan ik die kostbare uurtjes energie schenk? Mijn gezin is mijn prioriteit. Er schiet niet veel meer over na zo'n dagtaak ... al zeker niet als er buikgriep infiltreert in ons huisje ... Ik kies voor een dagboek, een ouderwets in een mooi roze etui met donkerroze borduursel ... Ik kies voor lezen in "De kracht van de stilte" van Eckart Tolle ... En hier kom ik ook nog wel langs, maar niet meer dagelijks ... Ik kies voor vriendschap, de oude en de nieuwe ... Ik kies voor informatie over gezondheid en spiritualiteit ... kleine beetjes ... kleine stapjes ... Ik kies voor diep in en uitademen ...

21:05 Gepost door flupque in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

*** Dat heb je mooi onder woorden gebracht..Je gezin en je concentratie op genezing zijn nu je prioriteit..Niks anders !!

Keuzes ja, ik heb ze ook moeten maken en ik weet het ..Tis niet makkelijk maar je komt er wel hoor..Dat weet ik zeker...
Heel veel sterkte gewenst

Heel fijne woensdagavond
Groetjes

Gepost door: illness | 15-10-08

Goede keuzes De keuzes die je voor jezelf maakt, zullen automatisch de beste zijn voor jou! Sommige zaken moet je gewoon ondergaan, maar laat je stem daarin gerust horen ...

Liefs

Gepost door: GI Sanne | 15-10-08

Bloggen en schrijven en... je doet het maar als je daar zin in hebt. Je gezin is je dierbaarste schat, dat is zeker. Ik kom hier alleszins regelmatig eens piepen!

Keuzes maken, moeilijk en heel vermoeiend is het... Nadat een belangrijke keuze gemaakt is kan je je goed voelen, maar dan wacht er weer een ander dilemma om de hoek... Ons leven is keuzes maken, je hebt het zo treffend geschreven.

Suc6 Flupke!

Gepost door: rikkert | 15-10-08

Dag Flupque Ik denk dat je zelf best weet wat de beste...of minder slechte keuzes zijn. En vertrouw er op dat het de beste zijn...daar ben ik van overtuigd.
En het is niet omdat je kiest voor minder bloggen dat ik niet meermaals zal komen lezen en reageren!
Een beetje egoïstisch zijn zal misschien wonderen doen voor je genezing...dat hoop ik althans!
Veel liefs en tot...heel gauw!

Gepost door: Veerle | 16-10-08

kiezen is moeilijk, ik weet het ook. Maar doe de dingen waar je je echt goed bij voelt. De rest komt later wel. Ik wens je heel veel sterkte toe. Het is niet makkelijk geweest om deze keuze te maken, maar denk eraan...het is JOUW keuze hoor !!!!
lieve groetjes

Gepost door: Anita | 16-10-08

Het is niet altijd makkelijk te moeten kiezen... je hebt dat hier mooi omschreven... ik wens je veel sterkte toe... als de je keuze van je hart volgt, heb je goed gekozen.

Gepost door: Annick | 17-10-08

Goeie middag Flupque Ik hoop dat het een beetje gaat met je...dat je wat zon ziet op nog resterende bloemen en weet dat je de juiste keuzes hebt gemaakt!
Nog een fantastische vrijdag gewenst!
Liefs

Gepost door: Veerle | 17-10-08

De commentaren zijn gesloten.