25-11-08

Geef om haar ...

banner_nl

 

Zelden zo met mijn mond vol tanden gestaan. Zo verdwaasd door een geste. Zo onder de indruk van iemands empathie. Zo ... Bedankt. Het is een woord dat zijn kracht lijkt verloren te hebben.

Ik deel mijn blog noch met familie, noch met vrienden (nieuwe niet meegerekend ;) ) ... jij zal het dus waarschijnlijk niet lezen C. Maar bij deze, moesten er andere lieve vrouwen dit lezen die hun haartjes waar ze zo lang voor gespaard en gezorgd hebben, afgestaan hebben voor deze actie:

Brecker-Metheny-Every Day I Thank You

 

14:26 Gepost door flupque in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Leuke actie Dat is idd een leuke actie ... had ik het geweten een paar geleden, had ik mijn eigen haartjes reeds afgestaan :o)

Groetjes

Gepost door: GI Sanne | 25-11-08

das een heel mooi gebaar. Ik heb jaaaaaaren geleden mijn lange haren laten knippen. toen hoorde je daar nog niet van....

Gepost door: Anita | 25-11-08

mooi gebaar... dat wel een dankjewel verdient ...
ik had de reclame al eens op tv gezien, maar als je persoonlijk mensen kent die hun haar afstaan, da's nog iets anders hé!
tricky

Gepost door: tricky | 25-11-08

Ik heb absoluut geen twijfels aan de goede bedoelingen van deze BV of anderen die hun haar afstaan, maar aan de bedoelingen van Panthene daarentegen... Bof, mogelijk ben ik mis, maar toch...

En is een pruikje in kunsthaar niet net zo mooi, veel handiger en stukken goedkoper? Dat is mijn ervaring althans.

Gepost door: rikkert | 26-11-08

*** Het is een heel mooi initiatief maar ik heb wel mijn twijfels over al die bv's die ons om de oren komen zeuren..Ook voor donaties van allerlei zijn het vaak bv's die bij de "gewone" werkende mens zijn zuurverdiende centjes komt "opeisen"..Sorry hoor..Ik doe daar niet aan mee..

Fijne woensdag
Groetjes
Ps : hier nog geen nieuws van ziekenhuis

Gepost door: illness | 26-11-08

vind ik wel een mooi gebaar... en moest ik in juni mijn lange haren niet laten knippen hebben, ik zou het zeker nu gedaan hebben... telkens als ik dat spotje op tv zie, heb ik het even moeilijk omdat het me herinnert toen ik zelf geen haar meer had..

Gepost door: Annick | 26-11-08

Hey
Een hartverwarmend initiatief!
Binnenkort verlies ik mijn haar, dat maakt kanker zo duidelijk hé.
Even voorstellen: ik ben Evy, 28 jaar, getrouwd, mama van Nina (3) en Leon (1). En ja: ik heb ook borstkanker, amputatie achter de rug, nun net begonnen met FEC in het UZGent (ik noem dat fluosessies).
Het is nu nog te moeilijk om een blog volledig te lezen, ik krijg momenteel meer antwoorden dan vragen... Ook jij bedankt om het taboe over (het leven tijdens en na) borstkanker te helpen doorbreken via je blog.Ik heb sedert kort ook een blogje om wat dingen van me af te schrijven.
Lieve groetjes, ik leef met je mee
Evy
http://evy-meisman.blogspot.com

Gepost door: Evy Meisman | 27-11-08

Dit is idd een héél mooi gebaar, ik hoop enkel dat ik mijn haar kan houden met de ijskap en als het niet zo is kan ik er misschien zelf wel gebruik van maken.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 28-11-08

Dag Flupque Ik vind het een heel mooi en bewonderenswaardig initiatief. Maar ik kan er niet mee meedoen want mijn haren zijn kort...
Ik weet dat ik nu niet alles kan bijlezen maar dat komt wel in de loop van de volgende weken want jij ligt me toch ook nauw aan het hart...ik zie je als een speciale vrouw met kenmerkende grote gaven en dat intrigeert me altijd.
Dus bijlezen zal ik zeker nog komen doen!
Voor nu een heel fijn weekend gewenst!

Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 29-11-08

Haar Haar voor haar,als het maar voor een goed doel is!
Ja en als het verbonden is aan een groot merk zoals Pantene,lukt het misschien sneller.
Maar een pruikje in kunsthaar heeft ook zo zijn voordelen.
Dag

Gepost door: Ma Elly | 29-11-08

De commentaren zijn gesloten.