29-11-08

Dobberen ...

Ik kan het moeilijk geloven. Ik ben een maand verder. De dagen leken eerst voorbij te kruipen ... en nu? Nochtans heb ik gewoon wat rondgedobberd. Op mijn luchtmatrasje, in het zwembad. Jammer dat mijn brein niet zorgt voor het zonnige plaatje, met coctailbar ... nee, dobber dobber. Het lijkt alsof, eens terug boven water gekomen, de tijd zijn  waarde heeft verloren. Alles is wat vergrijsd en het grijs vreet zich een weg rond mij ... het vreet aan alles waar ik waarde aan hecht. Een beetje zoals het "Niets" in "Het oneindige verhaal" van Michaël Ende. Nu schrik ik wel een beetje. Nu dit hier zo op mijn schermpje verschijnt. Zo erg is het niet. Nee, af en toe val ik van mijn matrasje, of duwt iemand mij eraf ... soms in het koude water ... gelukkig meestal in een liefdevolle warmte... maar zelf ga ik nog niet vaak zwemmen ... een beetje lusteloos. Ik wil liever soezen en mij verliezen in gedachten, dromen, fantasieën ... het "echte leven" ... het lijkt zo ver weg. Maar ik heb een paar leuke momenten gesmaakt ... en mijn teentjes hangen in het water ... Ik ga die routines weer opbouwen die mijn leven kleur geven, lang kan dat niet meer duren ... Ik ben klaar om de dingen een naam te geven ...

PS: Frisse lucht ... buitenkomen ... op welke manier dan ook ... ik zag er eerst tegenop ... ik liep nog te krom ... had nog mijn drain in een zakje zitten ... was nog te moe ... maar eens die stap naar buiten toe gezet ... de landing op de maan ... peanuts! Iedereen "beweeg met dat lijf" ... al is het voortgeduwd in een rolstoel! Dat verstand van ons moet regelmatig gelucht worden ... anders komt de mot erin!!!

20:35 Gepost door flupque in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

kom op, pak je zelf in je kraag en ga naar buiten, met of zonder pijn..Die buitenlucht doet wonderen met je. Eens als de eerste stap gezet is volgt de tweede vanzelf !!!

Gepost door: Anita | 29-11-08

*** Ik wens je heel veel sterkte bij je gevecht..Ik ben bijna uitgevochten na meer dan 5 jaar..Pfffffffff..Kga verdrinken denk ik.

Heel fijn weekend

Gepost door: illness | 29-11-08

Teentjes, dan tot aan je knieën, dan tot aan je heupen, en zo stukje bij beetje meer in het water. Zwem!

Gepost door: Elly | 30-11-08

verstand luchten! hé meid,
wil af en toe wel samen met jou naar buiten... om die motjes weg te houden...
maar doe nu toch maar op jouw tempo!
liefs
tricky

Gepost door: tricky | 30-11-08

Lieve Flupque Ik ben terug in blogland en schrik toch even dat het wat minder met je gaat. Je bent altijd zo positief. Maar ik vind het al heel goed dat je zelf wel weet wat er loos is en zo zal je er zeker iets tegen beginnen.
Het is voor iedereen noodzakelijk hoor om af en toe het verstand eens te luchten. Ik kom zeker gauw terug en wens je veel moed en sterkte toe!
Liefs

Gepost door: Veerle | 01-12-08

Swim Swim baby Swim!

Maar voorzichtig en op jouw tempo!

Liefs

Gepost door: GI Sanne | 01-12-08

De commentaren zijn gesloten.